Рис з креветками і овочами в соєвому соусі по азійськи простий рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ порції: 300, 26, 8, 29
Вихід порції ~ 200 гр.
Інгредієнти:
Креветки варені очищені – 120 гр.
Рис – 40 гр.
Перець болгарський – 50 гр.
Цибуля ріпчаста – 15 гр.
Соєвий соус – 10 гр.
Олія оливкова – 5 гр.
Рис з креветками і овочами в соєвому соусі по азійськи покроковий рецепт
1. (Готування займе максимум 20 хвилин) Рис відварити до готовності. Цибулю нарізати півкільцями або кубиками, перець – слайсами або кубиками і обсмажити на антипригарній сковороді, змащеній маслом.
2. Коли цибуля і перець стануть м’якими, додати креветки і тушкувати ще 10 хвилин. Потім додати рис і залити соєвим соусом. При подачі можна посипати кунжутом. Готово