Салат із зелених помідорів, моркви та цибулі на зиму пальчики оближеш дуже смачні рецепт простий у банках. Ми завжди її робили, коли розуміли, що залишилися помідори від урожаю, зібраного на дачі, вже не почервоніють. Викидати їх рука не піднімалася, тому народився цей рецепт.
Салат дуже смачний і добре зберігається як будь-яка заготівля на зиму. Ми його дуже любимо) до Речі, я ледве знайшла зелені помідори продажу тут на Кубані)) Рецепт, адаптований до кук-ізі, з чіткими температурами, часом і швидкістю, напишу в нашому чаті з кук-ізі ❤️. У мене, час приготування в Кук-ізі склало 32 хвилини.
Салат дуже смачний і добре зберігається як будь-яка заготівля на зиму. Ми його дуже любимо) до Речі, я ледве знайшла зелені помідори продажу тут на Кубані)) Рецепт, адаптований до кук-ізі, з чіткими температурами, часом і швидкістю, напишу в нашому чаті з кук-ізі ❤️. У мене, час приготування в Кук-ізі склало 32 хвилини.
Інгредієнти
🔸0,5 кг морква, нарізана соломкою
🔸0,5 кг цибуля півкільцями
🔸1,5 кг зелені помідори, півкільцями
🔸250гр кетчупу/томатної пасти/червоних помідорів
🔸3,5 стл цукор
🔸1 стл сіль
🔸1/2 чл перець чорний
🔸6 стл оцет 6%
Салат із зелених помідор, моркви і цибулі на зиму пальчики оближеш покроковий рецепт
1. Морква, цибуля, зелені помідори окремо обсмажити і об’єднати. Тушкувати 20 хв
Додати пробитий соус і оцет. Тушкувати 20 мин.
Додати пробитий соус і оцет. Тушкувати 20 мин.
2. Перекласти в стерилізовані банки. При необхідності додатково стерилізувати. Закатать.
3. Вихід 5 півлітрових баночок. При подвійний стерилізації стоять при кімнатній температуре.
Відео рецепт 👇