Салат лісова поляна з печерицями і шинкою

Як смачно зробити Салат лісова поляна з печерицями і шинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1. Майонез
2. Картопля – 4 шт. (відварити, натерти на тертці)
3. Майонез
4. Шинка – 200 гр. (нарізати соломкою). Шар шинки можна замінити на шар з відвареного м’яса.
5. Майонез
6. Морква по-корейськи ~ 100-150 гр. Якщо морква довга, то краще її нарізати.
7. Яйця – 5 шт. (відварити і натерти на тертці).
8. Майонез
9. Сир ~ 150-200 гр. ( натерти на тертці).
10. Майонез
11. Зелень (дрібно нарізати).
12. Печериці консервовані цілі – кількість залежить від того, як ви хочете прикрасити салат.

Можна додати шар із солоних огірків, після шару моркви по – корейськи.

Салат лісова поляна з печерицями і шинкою покроковий рецепт

1. Салат можна зібрати, скориставшись кільцем.
2. Або глибоким салатником (попередньо у нього застелити харчову плівку, щоб потім не пошкодити форму салату), тоді шари потрібно викладати в зворотному порядку і печериці викладати капелюшками вниз.
3. Викладати салат слоями.

Відео рецепт 👇