Салат Мімоза з консервами і яйцем

Як смачно зробити Салат Мімоза з консервами і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

400-420 грам консервованої сайри без масла (можна взяти тунець або горбушу)
1/4 цибулини
Оцет
1 велика морква
2 великих картоплі
3 яйця
Майонез
Сіль

Салат Мімоза з консервами і яйцем покроковий рецепт

1. Відварюємо овочі та яйця. Цибулю дрібно шаткуємо, заливаємо окропом і додаємо кілька крапель оцту. Залишаємо на 10 хвилин. Рибу розминаємо виделкою, додаємо обсушенный цибулю і присаливаем. Овочі натираємо на дрібній терке.
2. Для красивої подачі я взяла кондитерське кільце. Кожен шар змащуємо майонезом! Першим шаром викладаємо картоплю, потім рибу, потім моркву, картоплю і яєчний білок, перемішаний з майонезом.
3. Прикрашаємо натертим жовтком і для додання салату виду мімози, прикрашаємо микрозеленью рукколи. Насолоджуйтеся найніжнішим салатом і готуйте з любовью