Салат Олівє рецепт з ковбасою і солоними огірками і яблуком

Салат Олів’є рецепт з ковбасою і солоними огірками і яблуком простий рецепт.

Інгредієнти

🔹Картопля – 5-6 шт.
🔹Морква – 2 шт.
🔹Яйця – 5 шт.
🔹Зелений горошок – 1 банку.
🔹Варена ковбаса – 400 гр.
🔹Солоні огірки – 3-4 шт.
🔹Майонез – 200 гр.+-
🔹Ріпчаста цибуля – 1 пор. шт.
🔹Зелене яблуко – 1 пор. шт.

Салат Олів’є рецепт з ковбасою і солоними огірками і яблуком покроковий рецепт

1. Першим ділом відварюємо овочі та яйця до готовності. Спочатку злий горошок і поріж огірки на маленькі кубики (розміром не більше горошинки) і залиш їх у друшляку або сито, щоб зайва рідина стекла.

2. Всі овочі і яйця ріжемо на такий же кубик, але цибулю і зелене яблуко ми ріжемо на дуже дрібні кубики! Нам потрібно, щоб вони не відчувалися в салаті, як окремий продукт, а лише створювали потрібний нам вкус.

3. Все з’єднуємо і заливаємо майонезом. Це може виглядати дивним, але ти спробуй і не пошкодуєш ☺️ З подачею я напартачив, але у мене завжди були особливі відносини з цим делом.

Відео рецепт 👇