Як зробити Салат торт суші Філадельфія в домашніх умовах рецепт простий. Всім привіт! Давно хотілося приготувати цю тему! Суші торт! Хай вибачать мене любителі солодощів. Як суші, тільки торт. Та ні.. він не солодкий. 🙂 Тоді мм… це не торт? Да ладно! Ось що нам знадобиться. Поїхали.
Інгредієнти
Рис 200 грам
Форель або сьомга слабосолона 150 грам
Огірок 1 штука
Норі 1 штука
Оцет рисовий або яблучний 1 ст. л.
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1/2 ч. л.
Сирний сир 200 грамів
Салат торт суші Філадельфія в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Джерельна вода… … можна і з-під крана. Каструлька. Подогреем водичку! Рис, до речі, не звичайний. Він спеціально для суші. На відміну від звичайного він більш липкий в підсумку. Промиваємо рис під джерельною водою з під крана. Завирувала вода в каструлі… можна і рис закидати 🙂 Саме час взяти нашу рибку. Ось яка красива. Треба її розділити! робимо тонкі шматочки. Шкірку не використовуємо. Краще буде віддати її своєму коту 🙂 Настав час поголити наш огірок!
2. Огірок краще промакнуть паперовим рушником щоб прибрати з нього зайву вологу Виливати в готовий рис не обов’язково Хто-то любить без цього, А хтось любить побільше.. В будь-якому випадку потрібно додавати за смаком. У кого немає кондитерського мішка можна скористатися біч-версією 😀 А ось і наша формочка під торт! взагалі-то це верхівка коробки з-під печива але у мене більше не виявилося нічого під рукою 🙂 Самий нелюбимий процес 🙂 Обрізка пленки.
3. Починаємо укладати наш листковий пиріг! Першим ділом риба. Перший раз працювати з кондитерським мішком… … це складно 🙂 Професіонал в справі! На цьому відео я готую його…. у перший раз чи другий раз я не пам’ятаю Коли не плануєш нікуди викладати… особливо і не запариваешься ні над чим 🙂 Так-Так, у нас тут здається майже все готово. Час розпакувати нашу саморобку! Відокремлюємо коробку з-під печива від нашого суші торта І знімаємо плівочку! Ммм! Як з нового гаджета!
4. Вийшов чудовий торт! Тепер правда це вже не торт. Зате відмінні суші 🙂 Во! Укладаємо красиво наш торт на тарілку! Якщо рис прилипає до ножа треба змащувати його холодною водою! змащувати ніж, а не рис Боже, як довго… Це все можна було вмістити в 20 секунд. Готово! Завершальні штрихи. І… як же без цього!
5. насправді вийшло досить смачно. Якщо по виду це відрізняється від ресторанних суші… то за смаком – практично один в один! мені сподобався цей рецепт, і я його періодично роблю. На цьому у мене все! Це було моє перше відео, незважаючи на те що воно випущено другим. зараз я знімаю трохи краще але роблю тільки ласощі. Оцініть мої інші видео!