Як смачно зробити Салат з грушею та карамелізовані горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такий незвичайний салат точно здивує ваших гостей! Не забудьте зберегти рецепт і поставити лайк посаді ❤
Інгредієнти
(на 2 порції):
Горіх пекан (або волоський) — 100 г
Коричневий цукор — 50 г
Кориця — 1 щіпка
Сіль — 1 щіпка
Вода — 1,5 ст. л.
Оливкову олію — 50 р
Яблучний оцет — 2 ст. л.
Діжонська гірчиця — 1/2 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Мікс листя салату — 100 г
Груша — 1 шт.
Сир Дорблю — 60 г
Сушена журавлина — 60 г
Салат з грушею та карамелізовані горіхами покроковий рецепт
1. Сковороду розігріти на середньому вогні, додати цукор, сіль, корицю і воду. Дочекатися розчинення цукру. Всипати горіхи, перемішати, щоб всі горіхи були покриті сиропом. Дати настоятися близько 5 минут.
2. Перекласти горіхи на пергамент в один шар і дати охолонути. У мисці змішати оцет і гірчицю. Постійно помішуючи, поступово влити олію. В кінці посолити і поперчить.
3. Грушу тонко нарізати, змішати з міксом салату, додати трохи заправки і перемішати. Викласти грушу з салатом в тарілку для подачі, зверху розкришити сир, посипати горіхами і журавлиною. Зверху ще полити невеликою кількістю заправки.
Відео рецепт 👇