Салат з консервованим тунцем і яйцем

Як смачно зробити Салат з консервованим тунцем і яйцем простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Хочу поділитися дуже смачним, легким як і в приготуванні, так і для вживання Салат з тунцем. Дуже гармонійна заправка і салат виходить ідеальним на мій смак. І підійде для тих, хто стежить за фігурою. Зараз дуже популярна подача у вигляді вінків, так що зробила такий віночок, можна просто викласти на тарілку

Інгредієнти

Салат айсберг
120 гр Консервованого тунця
10-15 помідорок черрі
8-10 перепелиних яєць (можна звичайні)
1/2 фіолетового цибулі
обсмажені кедрові горішки
сіль-перець за смаком

Для заправки:
1 ст. л винного оцту
3 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. зернової гірчиці
1 ч. л. лимонного соку

Салат з консервованим тунцем і яйцем покроковий рецепт

1. Розламуємо руками салат Айсберг, викладаємо на блюдо.

2. Потім кладемо тунець, помідори черрі, перепелині яйця, цибуля полукольцами.

3. Обсмажені кедрові горішки, солимо і перчимо за смаком. Інгредієнти для заправки з’єднуємо, перемішуємо і заливаємо салат. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇