Салат з креветками, помідорами та перепелиними яйцями

Салат з креветками, помідорами та перепелиними яйцями простий рецепт. Ну що, точно заслужили цезар! це «а-ля Цезар», тут не класична заправка, так і перепелині яйця є – але ми любимо ось такий – ситний, красивий домашній салат!

Інгредієнти

романо або айсберг
черрі
пармезан
перепелині яйця
креветки
сухарики

для заправки:
40 мл оливкової олії
40 мл рослинного масла
1 яйце
1 зубчик часнику
1 ч. л гірчиці
крапелька соєвого соусу
сіль
перець

Салат з креветками, помідорами та перепелиними яйцями покроковий рецепт

1. Хліб, нарізаний на кубики, збризкуємо оливковою олією посипаємо перцем, сухим часником, італійськими травами і відправляємо в духовку на 5 хвилин при 200 гр. Салат нарізаємо, перепелині яйця відварюємо і нарізаємо на половинки.

2. Черрі теж нарізаємо. сир можна натерти – ми воліємо нарізку. Креветки обсмажуємо на сильному вогні на рослинній масле.

3. Для заправки все змішуємо і саме заглибним блендером пробиваємо. Я додаю заправку до айсбергу, черрі, перепелиних яєць і пармезану і вже зверху викладаю креветки і сухарики!

Відео рецепт 👇