Салат з курячих шлуночків по корейськи

Як зробити Салат з курячих шлуночків по корейськи рецепт простий. Салат смачний, простий у приготуванні і бюджетний, що нині важливо).

Інгредієнти

Морква – 1 кг
Курячі шлуночки – 1 кг
Огірок – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 середні головки
Олія – 7 ст. л.
Оцтова есенція – 2 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Чорний перець – 0,5 ч. л
Мелений смажений коріандр – 2,5 ч. л.
Цукор – 2 ст. л.
Паприка – 2 ч. л.
Червоний гострий перець за смаком
Часник – 6 зубчиків
Соєвий соус – 2 ст. л.
Кінза зелена 50 гр.

Салат з курячих шлуночків по корейськи покроковий рецепт

1. Не люблю надмірну гостроту, скоротила всі спеції, часник і рослинне масло втричі – вийшло ідеально, а ви регулюйте по своєму смаку. ⠀ Морква шаткуємо тонкою соломкою, свіжий огірок – півкільцями, солимо і злегка жамкаем. Залишаємо на 1 годину. ⠀
2. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до карамелі. ⠀ Курячі шлуночки промиваємо, зачищаємо, відварюємо 1,5 години і нарізаємо соломкою. ⠀ Додаємо спеції, морква разом з соком, заправляємо соєвим соусом, перемішуємо. ⠀
3. Маринад: оцет, цукор, трохи води, масло доводимо до кипіння і заливаємо цим маринадом салат. Ще раз перемішуємо і даємо настоятися пару часов.