Салат з патисонів, помідорів, болгарського перцю і часнику на зиму

Самий смачний домашній салат з патисонів, помідорів, перцю болгарського і часнику на зиму пальчики оближеш. Який з минулого року чекав своєї години в галереї багато телефону 😀 Татові дали патисони, от ми з мамою щоб не пропали зробили салат, вийшов дуже смачний.

Інгредієнти

• Патисони (молоді) – 1 кг
• Помідори – 1 кг
• Часник – 50 р. (Я б додала більше, люблю погостріше)
• Болгарський перець – 1 шт.
• Сіль – 1-1,5 ст. л.
• Цукор – 100 г
• Оцет 9% – 70 мл
• Масло рослинне – 70 мл
• Червоний мелений перець – 0,5-1 ч. л.

Салат з патисонів, помідорів, перцю болгарського і часнику на зиму покроковий рецепт

1. Патисони нарізати на кубики, помідори і болгарський перець пропустити через м’ясорубку, часник через прес. ⠀

2. Томати і перець перелити в каструлю, додати сіль, цукор, масло і червоний перець, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 10 хвилин. ⠀

3. Патисони перекласти в каструлю і варити ще 15-20 хвилин. Потім додати часник, проварити ще 5 хвилин і влити в кінці оцет, ще 2 хвилини на вогні і вимкнути. ⠀

4. Смачний салат готовий, розкладіть його по стерилізованим баночках, а взимку буде вам счастье.

Відео рецепт 👇