Як смачно зробити салат з печінкою, яблуками і гранатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. САЛАТ з яловичої печінки з яблуками 🍏 Три дні поспіль я готувала його собі, коханій, ніяк не могла наїстися, так смачно мені було. Не знаю, може в організмі чогось не вистачає 🤷
Інгредієнти
На 2 порції:
Яловича печінка 400 г
Молоко 500 мл🥛
Сіль за смаком 🧂
Борошно 50 г
Рослинна олія 20 мл
Рукола 50 г🌿
2 шт. Яблука 🤷
Вершкове масло 20 г
Цукор 1 год л.
Оливкова олія 10 мл
Бальзамічний крем 5 мл
Зерна граната 10 г
Салат з печінкою, яблуками і гранатом покроковий рецепт
1. Печінка очистити від плівок і прожилок, покласти в миску, залити молоком і залишити на годину. Після чого обсушити паперовими рушниками, нарізати на шматки шириною близько 2 см і злегка відбити. Печінку посолити, обваляти в муке.
2. У сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити печінку на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку. Яблука нарізати на шматочки і обсмажити на вершковому маслі на сильному огне.
3. Посипати цукром, смажити по 1-2 хвилині з кожної сторони. На тарілки для подачі викласти рукколу. Зверху покласти нарізану печінку, яблука. Збризнути оливковою олією бальзамічним кремом і посипати зернами граната.
Відео рецепт 👇