Салат з печінки тріски консервованої з яйцем і картоплею

Як смачно зробити Салат з печінки тріски консервованої з яйцем і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Яскравий салат для новорічного столу. І незважаючи, що в ньому печінка тріски, він дуже легкий за рахунок овочів. Печінку можна замінити на консервований тунець.

Інгредієнти

Печінка тріски
Листя салату
Картоплю
Помідоркі черрі
Огірок
Каперси/оливки
Яйця

Для заправки:
Рисовий оцет/ сік лимона 1 ст. л
Мед 1 ч. л
Гірчиця 2 ч. л
Оливкова олія 3 ст. л

Салат з печінки тріски консервованої з яйцем і картоплею покроковий рецепт

1. Картопля і яйця відварити. Остудити, очистити. Заправка: з’єднуємо рисовий оцет або сік лимона, оливкова олія, мед, гірчиця і все добре перемішуємо. Даємо трохи постоять.
2. Листя салату викладаємо на тарілку. Зверху додаємо черрі, огірок, каперси або оливки, картопля, печінка тріски, яйця. Можна викладати по краях, можна в середину, як Вам більше нравится.

3. Готовий салат поливаємо заправкою, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту! Це дуже смачно

Відео рецепт 👇