Самса з гарбузом в духовці по узбецьки

Як зробити Самсу з гарбузом в духовці по узбецьки рецепт простий.

Інгредієнти

для тісто:
борошно-3 ст
вода-1 ст
сіль-1.5 ч. л
рослинна олія-3 ст. л

для начинки:
гарбуз-500-600 р
цибуля-2 шт
рослинна олія-50 мл
сіль
цукор-1,5 ст. л

Самса з гарбузом в духовці по узбецьки покроковий рецепт

1. Спочатку перемішуємо всі інгредієнти для тіста і робимо не тверде, не липке тісто.Залишаємо відпочивати на 15 хвилин. В цей час робимо начинку. Гарбуз режим кубиками, а цибулю як можна дрібніше, додаємо сіль і цукор за вкусу.

2. Розкачуємо тісто і ділимо на квадратики з допомогою косушки, на кожен квадратик кладемо по більше начинки. У мене це повний 2 ст.л.

3. Формуємо самсу і гарненько защипуємо краю. Випікаємо при 200 С 35-40 хвилин до красивого рум’яного кольору. Поки вони гарячі зверху намазуємо вершковому маслом.

Відео рецепт 👇