Як зробити ніжний торт Наполеон Пломбір рецепт простий. Саме такий Наполеон був абсолютним хітом в нашій кондитерської. Неймовірно тонкі коржі і повітряний крем – ідеальний баланс смаку.
Інгредієнти
На торт 1,5 кг і 16 см в діаметрі
Тісто:
200 грам вершкового масла
500 грам борошна (ще 200-300 грам піде в процесі розкочування коржів)
1 яйце
150 грам води
30 грам горілки
1 год ложка солі
Крем:
600 мл молока
250 грам цукру
Ваніль
50 грамів картопляного крохмалю чи борошна
300 грам 33% вершків
Самий ніжний торт Наполеон Пломбір покроковий рецепт
1. Тісто:
Випікати при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору. Коржі обрізаємо після випічки. Я роблю це кільцем 16 см.
Випікати при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору. Коржі обрізаємо після випічки. Я роблю це кільцем 16 см.
2. Крем:
Всі інгредієнти збити блендером.
Всі інгредієнти збити блендером.
3. Збірка:
Промазати коржі кремом.
Промазати коржі кремом.
4. Готово!