Як зробити найсмачніший гарбузовий пиріг в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
✅Гарбуз сира-400 р
✅Яйце-2 шт.
✅Цукор-150 г
✅Борошно-180 г
✅Сіль-щіпка
✅Ванільний цукор-0,5 ч. л.
✅Розпушувач-1 ч. л.
✅Рослинна олія-50 мл
✅Сметана-1 ст. л.
Самий смачний гарбузовий пиріг в духовці покроковий рецепт
1. Гарбуз натерти на дрібній тертці. До яйцям додати цукор, щіпку солі і ванільний цукор. Збивати ,поступово додаючи цукор, до білої пишної маси. Додати сметану і тыкву.
2. Перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і в два етапи додати в тісто. Перемішати. В кінці додати рослинне масло.
3. Форму змастити олією, перекласти тісто і випікати при температурі 180 гр. приблизно 40 хв. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою! ⠀ Приємного вам чаювання!