Шашлик з риби скумбрії на мангалі на шампурах простий рецепт.
Інгредієнти
🔹скумбрія 3 шт
🔹цибулю 2-3 шт
🔹чорний мелений перець 1 ч. л
🔹білий перець 1/2 ч. л
🔹коріандр 1 ч. л
🔹майонез-3 ст. л
🔹лимон 1/2
🔹рослинна олія 80 мл
Шашлик з риби скумбрії на мангалі на шампурах покроковий рецепт
1. Скумбрію чистимо від нутрощів, ділимо на 4 частини, по можливості дістаємо кістки. Підсолюємо цибулю, всипаємо на філе, додаємо сік лимона, рослинне масло, майонез, чорний перець, білий перець, кориандр.
2. Все добре перемішуємо і змащуємо, залишаємо на 20 хвилин маринуватися. У центр риби кладемо часточку лимона, апельсина або груші, згортаємо від більш довгої сторони до маленькой.
3. Нанизуємо на шампур. Обсмажуємо до легкого золотого цвета.
Відео рецепт 👇