Як смачно зробити Шаурма (Денер) з рибою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
На кожну порцію:
чверть великий коржі або половина маленької
1 шматок лосося без шкіри 125 р
сіль
2 ч. л. приправи для риби
1 ст. л. соусу теріякі
лист салату
2 помідорчика черрі
1 маринований огірочок
Соус:
1 ст. л. пастоподібного сиру
1 ч. л. солодкого соусу чілі
1 маленький зубчик часнику (подрібнити)
1 ст. л. дуже дрібно нарізаної зелені
сіль, перець
Шаурма (Денер) з рибою покроковий рецепт
1. Змішати соус, довести до смаку. Салатний лист нарізати локшиною, огірок соломкою, помідори часточками, перемішати. Рибу ретельно обсушити, рясно посипати зі всіх сторін специями.
2. Підсмажити рибу зі всіх сторін у змащеній маслом сковороді до рум’яної скоринки. Влити соус теріякі. Рибу лопаткою розділити на шматочки, перемішати, щоб распеределился соус.
3. Корж підігріти (ідеально в грилі, в мене його немає, я підігріла в мікрохвильовці). У коржику зробити кишеню. Змастити корж всередині соусом. Вкласти салат і рибу, зверху залишився соус.