Як приготувати шоколадну глазур для торта з какао, води і вершків рецепт простий. Сьогодні в Міжнародний день перерви на мистецтво хочу додати шоколадного відтінку в гаму кондитерських фарб і поділитися з вами рецептом неймовірною глазурі з какао 🎨.
Інгредієнти
Цукор – 250 г
Вода – 230 р
Сироп глюкози – 75 г
Какао – порошок хорошої якості – 90 р
Вершки (33-35%) – 180 р
Желатин (dr.oetker) – 18 м + холодна вода – 108 г
Шоколадна глазур для торта з какао, води і вершків покроковий рецепт
1. Замочити желатин у воді і залишити набухати. У сотейнику з товстим дном з’єднати цукор, воду, сироп глюкози і вершки, через сито ввести какао, довести до кипіння і проварити 3 – 4 хвилини, постійно помішуючи венчиком.
2. Зняти з вогню, додати желатин і пробити блендером до однорідності. Якщо потрібен чорний колір, то необхідно додати барвник і пробити блендером.
3. Робоча температура глазурі – 30 – 35С. Готово! Можна малювати🎨 Малюйте на тортах, еклерах, пампушках – скрізь, де захочете зробити смак ще більш насиченим, ароматнее.
Відео рецепт 👇