Як зробити Шоколадні Какао бомбочки з маршмеллоу і какао рецепт простий 💣 Як приємно провести холодний зимовий вечір з чашкою гарячого какао! А ще приємніше дивитися, як повільно тане бельгійський шоколад в гарячому молоці, звільняючи зефірки, смачний какао-порошок і золоті іскорки шоколадних камінчиків😍 Такі бомбочки можна задекорувати як завгодно, ми вирішили взяти новорічну тематику🌲 А якщо до цього всього додати ще красиву чашку, це взагалі відвал всього! Згодні? Любите какао?
Інгредієнти
Шоколад 200 г
Микрио 2 р
Какао-порошок
Міні-маршмеллоу
Посипання
Шоколадні Какао бомбочки з маршмеллоу і какао покроковий рецепт
1. Шоколад беріть будь, який більше до душі: білий/молочний/темний. Темперируем за допомогою какао-масла МИКРИО. шоколад розтопити короткими імпульсами в мікрохвильовій печі за 20 секунд до 40-45 градусів. Не перегрейте! Остудіть при кімнатній температурі. Температура остиглого шоколаду повинна бути 33-34 градуса.
2. Додайте до шоколаду 1% від ваги шоколаду какао-масла MYCRYO. Добре перемішайте шоколад, щоб какао-масло повністю розподілилося. Заливаємо шоколад у форму, розподіляємо по стеночкам і перевертаємо форму. Витрушуємо надлишки, зачищаємо форму шпателем.
3. Залишаємо застигати вниз головою, щоб краї півсфер не вийшли занадто тонкими. Коли півсфери застигли, витягуємо їх форми. Одну половинку наповнюємо какао, зефирками і посипками (краще шоколадними, цукрові не розчиняться і будуть неприємно хрустіти).
4. Другу половинку подплавляем про дно гарячого сотейника або нагріте шпатель і закриваємо їй першу половину бомбочки. За бажанням можна зробити на них малюнок. Для цього потрібно змішати жиророзчинні барвники з розтопленим маслом какао. Всі! Можна заливати гарячим молоком і наслаждаться.