Шоколадні цукерки трюфель пяна вишня

Як зробити Шоколадні цукерки трюфель п’яна вишня рецепт простий.

Інгредієнти

150 г вишневого пюре
50 г червоного сухого вина
25 г вершків 33-35%
30 г інвертний сироп
250 г гіркий шоколад (від 65%)
45 г вершкового масла
+пудра сублімованої вишні для обвалювання, вафельна крихта, какао

Шоколадні цукерки трюфель п’яна вишня покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити, вершки нагріти до легкого пара, вилити на шоколад. Перемішати до однорідності. Додати інвертний сироп, перемішати. Ввести вишневе пюре і червоне вино, перемешать.
2. В кінці ввести вершкове масло. При необхідності пробити блендером. Залишити стабілізуватися при температурі 18С на 12 годин Скатати кульки вагою 10-12г.
3. Потім кожен кульку обваляти в какао, сублімованої вишні або вафельної крихти. Зберігати в холодильнику в щільно закритому контейнері до 14 дней.