Як зробити Шоколадні цукерки трюфелі з сиром дор блю” простий рецепт.
Інгредієнти
шоколад (54%) – 150 г
вершки (33-35%) – 100 г
вершкове масло кімнатної температури – 20 р
інвертний цукор – 10 г
ром – 20 мл
сир “дор блю” – 70 г
Шоколадні цукерки трюфелі з сиром “дор блю” покроковий рецепт
1. Вершки з цукром довести майже до кипіння, зняти з плити і залити ними шоколад. Пробити отриману масу блендером, додати ром і знову пробити до стану емульсії. Додати сир, попередньо нарізаний на кусочки.
2. Далі можливі два варіанти: можна пробити масу з введеним сиром до однорідності, а можна залишити сир відчутними шматочками, так його смак буде краще почуватися. Я пробила до однорідності. І в самому кінці потрібно ввести вершкове масло і знову скористатися блендером.
3. Перекласти в іншу ємність, накрити плівкою в контакт і залишити стабілізуватися на 8-12 годин. Потім скатати кульки приблизно грамів по 12, якщо плануєте покривати шоколадом.
4. Якщо для покриття у вас буде какао або горіхи, то можна скатати кульки грамів по 15-16. Термін зберігання таких цукерок: в темперированном шоколаді – до 10 днів; в какао – до 5 дней.