Поки ми кружляємо дівочою вечіркою на Турецьких Гойдалках, готувати немає можливості. Тому, хочу нагадати вам про цьому неймовірному пирозі!
Справ на копійку, ефекту та задоволення на мільйон. Як приготувати Шоколадно-банановий пиріг з сиром і молоком рецепт простий в духовці.
Справ на копійку, ефекту та задоволення на мільйон. Як приготувати Шоколадно-банановий пиріг з сиром і молоком рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Для бісквіта:
150г банана
4 яйця
100г молока
20г вівсяних висівок (змолоти на борошно)
80г борошна (у мене суміш ц/з, кукурудзяного і кокосової)
15г кукурудзяного крохмалю
35г какао
1ч.л. розпушувача
сахзам
Для наповнювача:
150г сиру
150г молока
7г желатину
сахзам
ягоди
Шоколадно-банановий пиріг з сиром і молоком покроковий рецепт
1. Змішуємо всі інгредієнти, крім білків. Білки збиваємо до стійких піків, вводимо в тісто. Виливаємо в роз’ємну форму (у мене 16см), накриваємо фольгою і в духовку 180° на 40-45 хв. Розчиняємо Желатин в гарячому молоці, змішуємо з сиром і сахзамом.
2. Остуджуємо бісквіт, дістаємо з нього нутрощі, залишаючи кошик. Витягнутий бісквіт ріжемо на шматочки. Наповнюємо кошик сирною сумішшю, шматочками бісквіту та ягодами.
3. Відправляємо в холодильник на кілька годин. Прикрашаємо ягодами. Якщо немає ягід, відмінно виходить з бананом. На фото ягідний варіант, на відео – банановий👍