Шоколадний бісквіт без яєць, молока і какао простий рецепт в духовці. З даного рецепту виходить шикарний бісквіт для торта або корж для бісквітного рулету 🙌🏻
Інгредієнти
200 гр борошна пшеничного
18 гр какао-порошку
180 гр цукру
6 гр розпушувача
3 гр соди
Щіпка солі
125 гр рослинного масла без запаху
240 гр молока ( якщо алергія на коров’яче молоко можна замінити будь-яким рослинним молоком)
2/3 ч. л. оцту яблучного або виноградного
Шоколадний бісквіт без яєць, молока і какао покроковий рецепт
1. Сухі інгредієнти просіяти і змішати (борошно, какао-порошок, соду, розпушувач, сіль, цукор). Додати масло і молоко кімнатної температури. Перемішати тісто до однорідності, останнім етапом додати оцет і перемешать.
2. Якщо будете випікати бісквіт в кільці – його необхідно розділити на 2 кільця, зверху закрити форму фольгою і випікати при 175-180 градусах близько 40-50 хв – дивитися по готовності! Я випікаю одним коржем і потім вирізаю кольцом.
3. Випічка 👉🏻 Вливаємо тісто на пергамент на деко і випікаємо в розігрітій духовці при 170 градусах до сухої палички 15-20 хвилин (перевіряти готовність на паличку)
З готового коржа вирізати кільцем 2-4 коржа, в залежності від діаметру. У мене було 4 коржа діаметром 14 см.
З готового коржа вирізати кільцем 2-4 коржа, в залежності від діаметру. У мене було 4 коржа діаметром 14 см.