Шоколадний бісквіт з какао, яєць і масла простий рецепт.
Інгредієнти
Форма 17д
Яйця -6шт
Цукор -180г
Борошно -180г
Какао – 20гр
Розпушувач – 1ч.л (з гіркою)
щіпки Сіль
Масло рослинне – 100гр
Шоколадний бісквіт з какао, яєць і масла покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури!! Яйця збиваємо з цукром до пишної маси (на планетарному міксері збивала 7 хвилин). Далі всі сухі інгредієнти соединяем.
2. Насадку міняємо на лопатку і ставимо на повільний швидкість, відправляємо олія рослинна, сухі інгредієнти по черзі. Вливаємо в форму і в духовку верх вниз в заздалегідь розігріту!!
3. При 160 градусів 45-50 хвилин. Орієнтуйтеся під свою духовку!! Я завжди зверху закриваю фольгою Так бісквіт виходить ідеальним !