Шоколадний брауні чізкейк Сан-Себастьян новий

Як зробити Шоколадний брауні чізкейк Сан-Себастьян новий простий рецепт.

Інгредієнти

На форму 20-25 см:

Брауні
Масло вершкове – 100 гр
Шоколад – 200 гр
Яйця – 3 шт
Цукор – 120 гр
Борошно – 100 гр
Какао – 30

Чізкейк
Сир сирний – 500 гр
Яйце – 3 шт
Цукор – 100 гр
Вершки 33% – 350 гр
Борошно – 20 гр

Шоколадний брауні чізкейк Сан-Себастьян новий покроковий рецепт

1. Для брауні розтопити масло з шоколадом (я роблю в мікрохвильовці імпульсами за 15 секунд). Додати туди цукор, яйця, борошно і какао. Замішати тісто, консистенція показана на відео. Не густо-не рідко)) Форму застелити пергаментом і вилити туди тісто для брауні. Поки готуємо чізкейк, форму прибираємо в холодильник.

2. Для чізкейку ми просто всі інгредієнти змішуємо віночком, міксером, блендером – ніж зручно. Домагаємося гладкою, рідкої консистенції і виливаємо поверх нашого брауні. У розігріту до 180 градусів духовку ставимо наш чізкейк і випікаємо 15-20 минут.
3. Потім підвищуємо температуру до 230 і печемо ще 5 хвилин. Увагу на відео, я там показала, як трясеться чізкейк після духовки. Він не повинен повністю застигнути, інакше він у вас перепечется і не вийде задумане))

4. Залишаємо його остигати прямо у формі при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник у формі на 5-6 годин. Готово! Дуже обережно! Я випадково з’їла половину чізкейку на сніданок)))) 🐷 Я такий десерт ніде не зустрічала!)

Відео рецепт 👇