Як приготувати смачний Шоколадний крем пудинг з малиною на молоці і вершках рецепт простий з желатином. Смачний, ніжний шоколадний крем-пудинг з малиною! 👌😋
Мову можна проковтнути!🤤
Мову можна проковтнути!🤤
Інгредієнти
Інгредієнти на форму об’ємом 1.400 . Можна зібрати в порційних формах.
⠀
Темний шоколад-200 г
Молоко-900 мл
Вершки-300 мл
Цукор-160 г
Какао-50 г
Кукурудзяний крохмаль-60 г
Ванільний цукор-10 г
Щіпка солі
Желатин -20 г+вода 100 мл
Малина-300 г
Шоколадний крем пудинг з малиною на молоці і вершках покроковий рецепт
1. Желатин залити холодною водою, залишити на 10 хвилин. У сотейнику з’єднати цукор, просіяти какао, сіль, крохмаль. Перемішати. Додати вершки, перемішати. Частинами влити молоко, постійно перемішуючи суміш. Поставити на середній вогонь і довести до перших пузырьков.
2. Зняти з вогню. Додати шоколад і перемішати. Додати ванільний цукор і розчинений желатин. Остудити до кімнатної температури, періодично перемішуючи мус. Форму застелити пергаментним бумагой.
3. На дно форми вилити трохи Мусу, розкласти ягоди малини. Залити мусом, знову ягоди і т. д. У мене вийшло чотири слоя.
4. Накрити харчовою плівкою вконтакт і прибрати в холодильник на 4-6 год Перевернути десерт на блюдо і посипати какао. Прикрасити по своєму бажанню! ⠀ Приємного вам апетиту!
Відео рецепт 👇