Шоколадний мус з бейлісом

Як зробити Шоколадний мус з бейлісом рецепт простий.

Інгредієнти

Молоко 80гр
Жовтки 30гр (1шт)
Молочний шоколад 80гр
Білий шоколад 50гр
Желатин 180Bl 4г
Лікер Baileys 40гр
Вершки 33-35% 140гр

Шоколадний мус з бейлісом покроковий рецепт

1. Молоко і жовток з’єднати в сотейнику з товстим дном і нагріти до 80 градусів на повільному вогні, безперервно помешивая.
2. Вилити на шоколад. Додати набряклий желатин, пробити блендером. Додати Бейліс, пробити блендером ще раз. Остудити до 28С.
3. Вершки збити до м’яких піків, акуратно з’єднати з шоколадною масою, за допомогою силіконової лопатки.
4. Даний рецепт розрахований на торт вагою до 1кг, з урахуванням начинки і бісквітної основи! ❗️Ви можете приготувати з ним не тільки торт, але і муссовые тістечка, однак не забудьте правильно розрахувати і врахувати вагу і об’єм вашої начинки. Мус відмінно поєднується з яскравими фруктовими або ягідними начинками з кислинкою 😉.