Як зробити Шоколадний пиріг галета з полуницею простий рецепт.
Інгредієнти
НАЧИНКА:
110 г подрібнених вівсяних пластівців (вівсяна мука)
10 г какао-порошку
1 ч. л. (3 г) подрібненої лушпиння насіння подорожника (псиллиум)
Щіпка солі
40 г розм’якшеного кокосового масла
20 г сиропу агави
40 г води
НАЧИНКА:
200 р полуниці
10 г кукурудзяного крохмалю
10 г кокосового цукру
Шоколадний пиріг галета з полуницею покроковий рецепт
1. З’єднуємо подрібнені вівсяні пластівці, какао-порошок, псиллиум і сіль. В сухі інгредієнти додаємо розм’якшене кокосове масло, сироп і перемішуємо. Потім додаємо воду і добре перемешиваем.
2. Спочатку тісто будемо рідким, але через пару хвилин вона загусне. Тісто має зібратися в кулю. Накриваємо тарілкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин. ⠀ ⠀ Розкачуємо тісто товщиною 4 мм.
3. Посипаємо кукурудзяним крохмалем, там де будуть лежати ягоди. Викладаємо ягоди, посипаємо кокосовою цукром і загортаємо краю галети. ⠀ ⠀ Випікаємо в розігрітій духовці 40-45 хвилин при 180 градусах.
Відео рецепт 👇