Шоколадний пиріг перевертиш з бананами і карамеллю на сковороді

Ідеальний шоколадний пиріг перевертиш з бананами і карамеллю на сковороді простий рецепт домашній. Можу один з’їсти цілий)).

Інгредієнти

Карамель:
– Вершкове масло-30 гр.
– Цукор 2 ст. л.

Тісто:
– Яйце 1 шт.
– Цукор 50 гр.
– Ванільний цукор 1 ст. л.
– Масло рослинне 50 гр.
– Молоко 100 мл
– Борошно 120 гр.
– Какао 30 гр.
– Розпушувач 8 гр.
– Шоколад 50 гр. (за бажанням)
– 3 банана

Шоколадний пиріг перевертиш з бананами і карамеллю на сковороді покроковий рецепт

1. Карамель:
Змішати в сковорідці і варити помішуючи на середньому вогні, поки не вийде карамель! Зняти з вогню поки готуємо тісто)

2. Трохи збити яйце з цукром і ванільним цукром, влити молоко і масло ще раз перемешать.

3. Засипати борошно, какао, розпушувач і рубаний шоколад. Вийде не густе тісто)

4. Половинки банана викласти в карамель, залити тестом і на маленькому вогні випікати під кришкою 10-15 мин.

5. Перевірити готовність зубочисткою!

Відео рецепт 👇