Шоколадний рулет з вишнею та кремом рецепт простий 🍫💔 Обов’язково зберігайте і поставте мені ❤️,вам не складно, а мені приємно 🤗
Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйце 4 шт С1
Цукор тростинний 100 гр
Борошно пшеничне цз 70 гр
Какао 30 гр
Розпушувач 3 гр
Сіль щіпка
Рослинна олія 35 гр
Для начинки:
Вишня без кісточки 150 гр
Цукор тростинний 15 гр
Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л води + 2 ст. л води
Кориця 1/2 ч. л
Для крему:
Сирний сир 200 гр
Вершки 33% 100 гр
Білий шоколад 50 гр
Шоколадний рулет з вишнею покроковий рецепт
1. 1. У сотейнику доводимо до загустіння вишні, цукор, корицю і крохмаль, розведений водою. Даємо охолонути, а поки займемося бісквітом.
2. Збиваємо яйця разом з цукром до білої пишної маси близько 5 хвилин.
3. Борошно, какао, розпушувач і сіль змішуємо.
4. Додаємо в яєчну суміш, у 3 етапи, перемішуємо акуратно лопаткою. В кінці вмішуємо масло.
2. Збиваємо яйця разом з цукром до білої пишної маси близько 5 хвилин.
3. Борошно, какао, розпушувач і сіль змішуємо.
4. Додаємо в яєчну суміш, у 3 етапи, перемішуємо акуратно лопаткою. В кінці вмішуємо масло.
2. 5. Виливаємо тісто на силіконовий килимок на деко. Випікаємо при температурі 170 градусів 15 хвилин, до сухої палички.
6. Дістаємо готовий корж. Кладемо на вологий рушник. Звертаємо в рулет. У такому вигляді даємо остыть.
6. Дістаємо готовий корж. Кладемо на вологий рушник. Звертаємо в рулет. У такому вигляді даємо остыть.
3. 8. Для крему збиваємо міксером сир , вершки і розтоплений шоколад.
9. Остиглий рулет рясно змащуємо теплим молоком, мажемо кремом, потім викладаємо ягоди.
10. Звертаємо в рулет, зверху відсаджуємо залишки крему і прибираємо в холодильник на пару годин або ночь.
9. Остиглий рулет рясно змащуємо теплим молоком, мажемо кремом, потім викладаємо ягоди.
10. Звертаємо в рулет, зверху відсаджуємо залишки крему і прибираємо в холодильник на пару годин або ночь.
4. Насолоджуйтеся і обмінюйтеся результатами.
Відео рецепт 👇