Як смачно зробити Шоколадний тарт з апельсиновим желе без випічки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ШОКО ТАРТ на кокосових вершках з апельсиновою прошарком БЕЗ ВИПІЧКИ. Дуже-дуже-дуже смачно!!) У центрі желейна прошарок з апельсинового фрешу 😉
Інгредієнти
КОРЖ:
• Фініки 75 р
• Вівсяні пластівці 40 р
• Горіхи будь-35 р
• Кокосова стружка 30 р
⠀
ЖЕЛЕ апельсинове:
• Апельсиновий фреш 250 р
• Агар 1/2 ч. л.
• Кориця
• Підсолоджувач
⠀
КРЕМ шоколадний:
• Кокосове молоко 19-22% 200 р
• Агар 1/3 ч. л.
• Шоколад 70+% 100 р
• Ванілін
🌀Кокосове молоко 20% жирності, у жерстяній банці продається.
🌀Фреш можна замінити соком
🌀Підсолоджувач я нікуди не додавала, але, якщо потрібно – додаємо)) У мене апельсини були солодкі, а шоколад люблю, що б був гіркий)
⠀
✨КБЖУ на всю порцію 1953 ккал, 28/134/171
✨КБЖУ на 100 грам не знаю 🤣 Спочатку забула зважити готовий тарт, а потім вже нічого було зважувати.
Шоколадний тарт з апельсиновим желе без випічки покроковий рецепт
1. КОРЖ: Всі інгредієнти в блендері перетираємо до липкої маси. Розподіляємо масу за формою і робимо бортики (Форма 20 см) – раджу зробити підкладку з пергаменту. Відправляємо в холодильник. ⠀
2. ЖЕЛЕ: Видобуваємо сік з апельсинів, змішуємо з агаром і кип’ятимо 1 хвилинку. Даємо трохи охолонути, Виливаємо на основу і назад в холодильник. Можна прокип’ятити з Агар-Агаром 1/2 фрешу, і в кінці додати ще 1/2 фрешу, так швидше остынет.
3. КРЕМ ШОКОЛАДНИЙ: Жирне кокосове молоко змішуємо з агаром, кип’ятимо хвилинку, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, висипаємо подрібнений шоколад і добре перемішуємо. Викладаємо трохи остигнула масу на застиглий желейний шар і знову в холодильник до застигання. Застигає быстро.
Відео рецепт 👇