Шоколадний торт на сковорідці

Як зробити Шоколадний торт на сковорідці рецепт простий 💥 Підтримайте якщо подобається😍🙌🏻 Не знаю як описати його нереальний смак. Рекомендую!!

Інгредієнти

2 яйця
200 р цукру
180 г молока
50 г ростить.масла
100 г окропу
260 г борошна
25-30 г какао
1,5 ч. л розпушувача
1 ч. л соди
0,5 ч. л ваніліну

Для крему
300 г вершків(33-35%)
180 г сирного сиру
120 г цукрової пудри

Для глазурі
150 г молочного шоколаду
50 г молока

Шоколадний торт на сковорідці покроковий рецепт

1. Змішуємо інгредієнти, все як на відео. Печемо на сухій сковорідці з двох сторін на середньому вогні. Не пересушуйте коржи.

2. Для крему.
Вершки обов’язково жирні і холодні. Збиваємо. Окремо змішуємо сир і пудру. Потім об’єднуємо обидві смеси.

3. Для глазурі.
Топимо шоколад. Вливаємо тепле молоко. Остуджуємо і покриваємо торт.

Відео рецепт 👇