Відкритий пиріг з грушею і шоколадом в духовці

Як смачно зробити Відкритий пиріг з грушею і шоколадом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Насправді, начинка може бути будь-який, можна залишити тільки груші, або зробити з яблуками, наприклад. Тільки не забудьте додати до них цукор

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
240г борошна
120г масла
130г сиру
60г цукру
Щіпка солі
4ст л крижаної води

Для начинки:
3 груші
1ст л борошна
70г шоколаду (або цукру)
вершкове масло

Відкритий пиріг з грушею і шоколадом в духовці покроковий рецепт

1. Холодне вершкове масло наріжте кубиками і перетріть його з борошном та сиром в крихту. Додайте цукор і сіль, перемішайте. Додайте 3ст л крижаної води і швидко замісіть тісто. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник на 30 минут.

2. Для начинки змішайте груші, нарізані кубиками з борошном Увімкніть духовку на 180°. Дістаньте тісто і розкачайте його в велике коло на пергаменті. За бажанням загорніть краї, як на відео. Для цього вони повинні виступати приблизно на 3см від формы.

3. Те місце, де буде край змастіть маслом і посипте цукром, після завертайте. Перенесіть пергамент з тестом на деко і потім викладіть груші, додайте шоколад. Змастіть ще раз зверху край маслом і посипте цукром. Випікайте 35-40 хвилин. Дайте трохи охолонути і насолоджуйтеся

Відео рецепт 👇