Як зробити смачний Шоколадний торт Пташине Молоко рецепт простий. Цукерки Пташине молоко ми з вами готували, а торт – ще ні! Виправляти! ⠀ Ловіть рецепт смачного шоколадного торта суфле – і якщо до цього ми крем для Пташки готували на какао-порошку, то в цей раз зробимо на шоколаді! ⠀
Цей торт – на основі рецепту з мого збірника Пташине молоко. У ньому -15 дуже докладних рецептів самих різних суфле, від базового до вишуканих поєднань. ⠀ Є в збірнику Пташине молоко з мінімальним жиром – взагалі без вершкового масла, є Пташка на какао-маслі і білому шоколаді – відмінний варіант для кенді-барів, є горіхові суфле і багато інших! ⠀ Всі мої збірки, в тч і Пташине молоко – за активної засланні у мене в профілі 🎉
Цей торт – на основі рецепту з мого збірника Пташине молоко. У ньому -15 дуже докладних рецептів самих різних суфле, від базового до вишуканих поєднань. ⠀ Є в збірнику Пташине молоко з мінімальним жиром – взагалі без вершкового масла, є Пташка на какао-маслі і білому шоколаді – відмінний варіант для кенді-барів, є горіхові суфле і багато інших! ⠀ Всі мої збірки, в тч і Пташине молоко – за активної засланні у мене в профілі 🎉
Інгредієнти
Рецепт на планетарний міксер, для ручного зменшіть всі вдвічі
На рамку 20 см
⠀
Меренга
90 г курячого білка
1 г лимонної кислоти або щіпка солі
⠀
Сироп:
140 г води
7 г агару 900
250 г цукру
50 г глюкозного сиропу
⠀
Масляний крем:
100 г вершкового масла 82,5%
50 г згущеного молока
60 г темного шоколаду з вмістом какао не менше 54,5%
Шоколадний торт Пташине Молоко покроковий рецепт
1. Шоколад розтопити. Вершкове м’яке масло збити зі згущеним молоком до пишноти. Влити розтоплений шоколад і об’єднати. Меренгу збити до м’яких опадаючого піків. Зварити сироп із зазначених інгредієнтів до 108-112С.
2. Влити гарячий сироп по взбивающуюся меренгу, збивати до збільшення в об’ємі і пишності. Додати крем, перемішати на високій швидкості кілька секунд.
3. Вилити в рамку, накрити харчовою плівкою в контакт, прибрати на стабілізацію в холодильник на 6-12 годин Обсипати в какао-порошку. Якщо готуєте як торт, то розлити масу по кільцям, зверху злегка втопити заздалегідь приготовлені бисквиты.