Шоколадний велюр для тортів і десертів муссовых

Як смачно зробити Шоколадний велюр для тортів і муссовых десертів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт велюру для тортів і муссовых десертів. Всі використовують різні пропорції, хтось навіть використовує олію замість какао-масла. Я готую так:

Інгредієнти

40 г какао-масла
60 г білого шоколаду
Сухі барвники для шоколаду

Шоколадний велюр для тортів і муссовых десертів покроковий рецепт

1. Окремо розтопити шоколад і какао масло, об’єднати їх. Додати барвники. Пробити блендером. Використовувати при 35С.

2. Але я переливаю вже при 38С. Тому що при всіх переміщеннях він трохи охолоне. Зручно використовувати кондитерський мішок, а не виливати велюр в сам контейнер для краски.

3. Наносити на заморожені вироби на відстані 15-20 см.

Відео рецепт 👇