Як смачно зробити Шоколадний велюр для тортів і муссовых десертів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт велюру для тортів і муссовых десертів. Всі використовують різні пропорції, хтось навіть використовує олію замість какао-масла. Я готую так:
Інгредієнти
40 г какао-масла
60 г білого шоколаду
Сухі барвники для шоколаду
Шоколадний велюр для тортів і муссовых десертів покроковий рецепт
1. Окремо розтопити шоколад і какао масло, об’єднати їх. Додати барвники. Пробити блендером. Використовувати при 35С.
2. Але я переливаю вже при 38С. Тому що при всіх переміщеннях він трохи охолоне. Зручно використовувати кондитерський мішок, а не виливати велюр в сам контейнер для краски.
3. Наносити на заморожені вироби на відстані 15-20 см.
Відео рецепт 👇