Шпинатні млинці з лососем і сирним сиром

Шпинатні млинці з лососем і сирним сиром простий рецепт. Це прекрасна альтернатива вірменського лавашу в плані рулетиків з сирним сиром і червоною рибою. А на столі вони виглядають ще ошатнішими. І смачні, звичайно. Інакше навіщо їх готувати?)
Порція тут вказана досить велика. Ви можете зменшити її наполовину, але майте на увазі, що ці млинці чудово відчувають себе в морозилці. Їх можна начинити різноманітними начинками і заморозити. Дуже зручні і смачні напівфабрикати виходять. Вирішуйте самі.🌸

Інгредієнти

• Шпинат — 300г
• Вода — 700 г
• Молоко — 500г
• Яйця — 3 шт
• Сіль — 1 ч. ложка
• Розпушувач — 1 ч. ложка
• Цукор — 2 ч. ложки
• Масло рослинне — 3 ст. ложки
• Борошно — 600 р.
Якщо будете робити половину порції, то беріть 2 яйця.

Начинка:
лосось і сирний сир

Шпинатні млинці з лососем і сирним сиром покроковий рецепт

1. Шпинат залити гарячою водою і розмішати, щоб він розтанув. Додати яйця, цукор, сіль і тепле молоко. Всипати борошно, розпушувач і міксером вимісити тісто до однорідності. Влити рослинне масло і знову добре перемешать.

2. Дати тісту постояти 15-20 хвилин і після цього випікати на добре розігрітій сковороді на вогні трохи нижче середнього з двох сторін. Начиняти такі млинці можна чим завгодно: сиром, куркою, м’ясом, сыром.

3. Можна використовувати і солодку начинку або просто є їх зі сметаною. Вообщем начиняйте все, що підкаже ваша фантазія. Я вибрала варіант з рибою і сирним сыром.

4. Головне в цих млинці те, що вони дуже еластичні і не рвуться при заворачивании.

5. І смачні, як я вже говорила)

Відео рецепт 👇