Як зробити Швидкі пиріжки з яблуком на сирному тісті рецепт простий. Дуже смачні пиріжки, а готуються за лічені хвилини і з найпростіших інгредієнтів. Діти мої були від них у захваті, сказали піч такі постійно ☺️
Інгредієнти
(на 10 пиріжків)
⠀
Для тіста:
•125 г сиру
•100 г цукру (з них 10 г ванільного)
•1/4 ч. л. солі
•100 мл молока
•75 мл рослинного масла
•280 г пшеничного борошна
•10 г розпушувача
⠀
Для начинки:
•4 середніх яблука
•2 ст. л. цукру
•1/2 ч. л. кориці
•1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
•1 ст. л. (15 г) вершкового масла
⠀
Для змазування:
•1 яйце
•1 ст. л. молока
Швидкі пиріжки з яблуком на сирному тісті покроковий рецепт
1. Приготувати начинку. М’якоть яблука нарізати кубиками, змішати з цукром і крохмалем. На сковороді розпустити вершкове масло, додати яблука, посипати корицею. Тушкувати на нагріві трохи нижче середнього, помішуючи, 3-5 хвилин. Зняти з плити, охолодити. ⠀
2. Об’єднати в однорідну масу -сир, цукор, сіль, рослинне масло, молоко. Це зручно зробити подгружным блендером. Всипати суміш борошна з розпушувачем. Замісити м’яке тісто. ⠀ Готове тісто розділити на 10 частин (~по 65-68 р), сформувати шарики.
3. Кожен розкачати на припыленной борошном поверхні, помістити начинку, защипати краї. ⠀ Укласти на деко. Змастити яйцем, збовтаним з 1 с. л. молока. ⠀
4. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин. ⠀ Присипати цукровою пудрой.
Відео рецепт 👇