Як смачно зробити Слойки з листкового дріжджового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Самі звичайні, легкі в приготуванні і дуже смачні печеньки. “Вихід” з однієї порції дуже хороший, але і “летять” вони дуже швидко! Підтвердження тому – я не встигла зробити фото в красивою посуді, як печеньок вже немає
Інгредієнти
🍪Маргарин вершковий – 200гр.
🍪Борошно – 4 склянки
🍪Яйця – 2шт.
🍪Цукор – 5ст.л. для тесту
🍪Молоко – 1 стакан
🍪Дріжджі – 10г.
🍪Ванільний цукор за смаком
🍪Щіпка солі
Слойки з листкового дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Маргарин перетерти з борошном. У тепле молоко додати дріжджі. Перемішати. До борошна з маргарином, додати всі інгредієнти. Замісити тісто. Залишити на 0.5 години в теплому місці. Тісто збільшиться в размере.
2. Готове тісто розділити на 3 частини. Розкачати в пласт ~0.5 див. Посипати цукром. Скласти пласт “конвертом”. Знову розкачати, але вже товстіший, посипати сахаром.
3. Згорнути конвертом і розкачати ~до 3см. Нарізати на квадратики. Кожен квадратик вмочити в цукор верхньою частиною. Викласти на деко. Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 170° до рум’яного цвета.