Сезон злив – це відмінний час, щоб приготувати тарт з рум’яною скоринкою і оригінальною кислинкою 😉⠀ Як зробити смачний і простий Сливовий пиріг тарт в духовці рецепт.
Інгредієнти
Тісто:⠀
🥖 Борошно – 180 гр.⠀
🧈 Вершкове масло – 90 гр.⠀
🎋 Цукрова пудра – 30 гр.⠀
🥚 Яйце – 1 шт.⠀
🧂 Сіль – щіпка⠀
⠀
Крем:⠀
💚 Мигдаль «Семушка» – 80 гр.⠀
🎋 Цукор – 80 гр.⠀
🧈 Вершкове масло – 80 гр.⠀
🥚 Яйце – 2 шт.⠀
🥖 Борошно – 1 ч. л.⠀
🍰 Ванільний цукор – 1 ч. л.⠀
🟣 садові Сливи – 8-10 шт.⠀
🎂 Цукрова пудра для прикраси⠀
Сливовий пиріг тарт в духовці покроковий рецепт
1. Борошно, цукрову пудру і сіль просіяти в глибоку миску.⠀ Охолоджене вершкове масло наріжте кубиками і додайте до борошна.⠀ Перетріть масу так, щоб вона нагадувала «хлібні крихти».⠀ Потім додайте яйце і швидко замісіть тісто.⠀ Готове тісто розкачайте і викладіть його в круглу невисоку форму (у нас 24 см).⠀
2. Приберіть тісто в холодильник на 1 годину.⠀ Для начинки мигдаль покладіть в чашу блендера і збийте в крихту.⠀ До мигдалю додати м’яке вершкове масло, цукор, яйця і збийте в однорідну масу.⠀ Сливи помийте, видаліть кісточки і розрізати кожну половинку на дві частини.⠀
3. На основу з тіста викладіть крем, на нього покладіть сливи і злегка втисніть їх.⠀ Випікайте тарт при 180С близько 30-35 хвилин.⠀ Готовий тарт повністю остудіть, при подачі посипте цукровою пудрою.⠀