Сливовий пиріг тарт в духовці

Сезон злив – це відмінний час, щоб приготувати тарт з рум’яною скоринкою і оригінальною кислинкою 😉⁣⁣⠀ Як зробити смачний і простий Сливовий пиріг тарт в духовці рецепт.

Інгредієнти

Тісто:⁣⁣⠀
🥖 Борошно – 180 гр.⁣⁣⠀
🧈 Вершкове масло – 90 гр.⁣⁣⠀
🎋 Цукрова пудра – 30 гр.⁣⁣⠀
🥚 Яйце – 1 шт.⁣⁣⠀
🧂 Сіль – щіпка⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Крем:⁣⁣⠀
💚 Мигдаль «Семушка» – 80 гр.⁣⁣⠀
🎋 Цукор – 80 гр.⁣⁣⠀
🧈 Вершкове масло – 80 гр.⁣⁣⠀
🥚 Яйце – 2 шт.⁣⁣⠀
🥖 Борошно – 1 ч. л.⁣⁣⠀
🍰 Ванільний цукор – 1 ч. л.⁣⁣⠀
🟣 садові Сливи – 8-10 шт.⁣⁣⠀
🎂 Цукрова пудра для прикраси⁣⁣⠀

Сливовий пиріг тарт в духовці покроковий рецепт

1. Борошно, цукрову пудру і сіль просіяти в глибоку миску.⁣⁣⠀ Охолоджене вершкове масло наріжте кубиками і додайте до борошна.⁣⁣⠀ Перетріть масу так, щоб вона нагадувала «хлібні крихти».⁣⁣⠀ Потім додайте яйце і швидко замісіть тісто.⁣⁣⠀ Готове тісто розкачайте і викладіть його в круглу невисоку форму (у нас 24 см).⁣⁣⠀
2. Приберіть тісто в холодильник на 1 годину.⁣⁣⠀ Для начинки мигдаль покладіть в чашу блендера і збийте в крихту.⁣⁣⠀ До мигдалю додати м’яке вершкове масло, цукор, яйця і збийте в однорідну масу.⁣⁣⠀ Сливи помийте, видаліть кісточки і розрізати кожну половинку на дві частини.⁣⁣⠀
3. На основу з тіста викладіть крем, на нього покладіть сливи і злегка втисніть їх.⁣⁣⠀ Випікайте тарт при 180С близько 30-35 хвилин.⁣⁣⠀ Готовий тарт повністю остудіть, при подачі посипте цукровою пудрою.⁣⁣⠀