Вечеря для голодного чоловіка! Смачна запечена свиняча вирізка в духовці простий рецепт домашній.
Інгредієнти
500 р свиняча вирізка
½ чайної ложки паприки
½ чайної ложки часникового порошку
½ чайної ложки солі
¼ чайної ложки пластівців чилі
½ чайної ложки чорного перцю
1 ½ чайної ложки оливкової олії
60-70 грам меду
1 ½ чайної ложки соєвого соусу
1 ½ чайної ложки винного оцту
1 зубчик часнику
1 чайна ложка вершкового масла
Смачна запечена свиняча вирізка в духовці покроковий рецепт
1. свинячу вирізку Очистити від зайвого жиру. Змішати в мисці паприку, часниковий порошок, сіль, пластівці чилі, чорний перець. Добре змастити м’ясо спеціями Обсмажити м’ясо на оливковій олії з усіх сторон.
2. Дрібно нарізати часник. До м’яса додати вершкове масло і часник, перемішати. В іншій мисці змішати мед, соєвий соус, винний оцет. Додати соус до свинячої вирізки. Довести до кипіння, кілька разів перевернути мясо.
3. Поставити в духовку на 18 хвилин при 180. Потім дістати з духовки і накрити фольгою на 5 хвилин. Подавати можна з будь-якими овочами. На гарнір свиняча вирізка добре поєднується з пюре. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇