Смачні оладки на кефірі з яблуками на сковороді

Як зробити дуже Смачні оладки на кефірі з яблуками на сковороді рецепт простий. Сьогодні випікаємо оладки з яблуками, подивіться які пампушки у мене вийшли. Пора їх знімати, дивіться принадність, пишні, красиві, зараз обов’язково спробую. Подивимося які вони у нас всередині вийшли. Ще гарячі ділюся з вами найпотаємнішим своїм рецептом, хочу щоб ви приготували цю смакоту! Посмотримте які пропечені, багато яблук, вони просто шикарні, давайте будемо готувати разом. Поїхали!

Інгредієнти

Кефір 2,5% 300 мл л.
Сіль 1 трісок.
Цукор 2 ст. л.
Ванільний цукор 0,5 ч. л.
Сода 1 ч. л. без гірки
Борошно 250 гр ± 1 ст. л.
Рослинна олія для смаження.
Очищених яблук 100 гр.

Смачні оладки на кефірі з яблуками на сковороді покроковий рецепт

1. Кефір кімнатній температурі виливаю в миску, взяла 2,5% жирності в принципі можна будь взяти. Висипаю цукор, тут у мене ванільний цукор, сіль для смаку, і сода. Всі точні інгредієнти дивимося як зазвичай під відео. Перемішую. Як тільки сода починає взаємодіяти з кефіром, у нас утворюється пишна шапочка, дивіться як цікаво і красиво.

Відразу просіюю борошно, якщо кефір берете менше жирності. То борошна знадобитися на одну столову ложку більше. Перемішую і відразу ж розбиваю які утворюються грудочки. Включаю плиту на середній вогонь. Наливаю рослинне масло, робимо все швидко. Проціджую борошно. Дуже смачні оладки, улюблені мої, так що передплатники раджу і вам!

2. Обожнюю їх. Ця порція на 2-3 чоловік. Дивіться якщо з якоїсь причини у вас утворюється більш густе тісто можна додати кефіру. Тісто вийшло трошки густуватим. Пару столових ложок а додам кефіру, на око, так достатньо і перемішую. Виходить тісто як густа сметана дивіться як тягнеться і спадає, ще раз розіб’ю всі грудочки тут.

Щоб тісто було однорідним це дуже важливо, дивіться, який у нас виходить тісто. Прибираємо віночок. Викладаю яблуко, взяла середнє за вагою 100 грамів, порізала кубиками. Перемішую виделкою, намагаюся щоб яблуко рівномірно розподілилася. Ось як з яблучком получается.

3. Що-б оладки добре пропеклися краще взяти сковорідку з товстим дном. Добре потрібно прожарити її. Викладаю тісто по столовій ложки. Випікаємо відразу тому що дія соди дуже швидко. Якщо тісту давати постояти то оладки у нас не вийде пишні, тому друзі тісто не наполягаю. Смажимо оладки на середній температурі якщо температура буде високою, оладки будуть горіти і не пропікається. Тому будь ласка будьте уважні.

Як тільки оладки у мене підрум’янилися їх перевертаю. Ростуть вони моментально. Закриваю кришкою, і з зворотного боку випікаю під кришкою щоб вони у нас добре приготувалися! Друзі сподобається рецепт не забудь поставити лайк і підписатися на наш канал! Щоб не пропустити наступні відео! Приємного чаювання і до нових зустрічей! Поки! Пока!