Смажена куряча печінка в вершковому соусі на сковороді простий рецепт. Обожнюю курячу печінку, але готую рідко, тому що в нашій сім’єю її я одна їм 😁. Сьогодні ловіть смачний рецепт курячої печінки в соусі
Інгредієнти
Куряча печінка -500 гр
Рослинна олія -2 ст л
Сіль перець
Вершки 33%-200 гр
Часник -1 зубчики
Гірчиця зерниста -1 ст л
Петрушка -2 ст л
Смажена куряча печінка в вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Печінка нарізаємо на середні шматочки, прибираємо всі плівки і жир. Розігріваємо на сковороді масло, в декілька заходів обсмажуємо печінку з двох сторон.
2. По часу це займе 2 – 3 хвилини з кожного боку. Потім прибираємо піч з сковороди, обов’язково її накриваємо. Прибираємо в каструлю або контейнер, щоб вона не остыла.
3. Наливаємо у цю ж сковороду вершки, проварюємо пару хвилин до загустіння, додаємо зернисту гірчицю, дрібно нарізану петрушку і чеснок.
4. Добре перемішуємо, повертаємо сюди печінка, прогріваємо і выключаем.
Відео рецепт 👇