Як смачно зробити Смажена печінка куряча з цибулею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Печінка – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Часник – 1 зубчик
Борошно – 3 ст. л.
Сіль – за смаком
Цукор – щіпка
Кріп
Масло вершкове – 30 гр.
Смажена печінка куряча з цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. Цибулю шаткуємо пір’ям, солимо, додаємо цукор, обсмажуємо на рослинному маслі. Готовий цибулю перекладаємо на тарелку.
2. Печінку промиваємо, зачищаємо, просушуємо на паперовому рушнику. Накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо кухонним молотком. Обвалюємо шматочки в борошні (не солимо!) і обсмажуємо партіями на великому вогні по 1 хвилині з кожної стороны.
3. Зменшуємо вогонь до мінімуму. Викладаємо печінку шарами в цю ж сковороду, перекладаючи цибулею, часником і свіжим кропом. Солимо за смаком. Зверху кладемо шматочки вершкового масла і накриваємо крышкой.
4. Тушкуємо 5 хвилин. Знімаємо з вогню. Печінка виходить супер м’якою і ніжною. Я подавала з печеною картоплею і брусничним соусом👍🏻 Приємного апетиту!