Смажені крабові палички на сковороді

Захотілося приготувати легке, ніжне, але в той же час незвичайне і смачне блюдо. Як зробити Смажене крабові палички на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

Крабові палички 5 шт
Масло вершкове 70 г
Коричневий цукор 10 р
Солодкий чилі 30 г (або чилі — 2 г)
Манго 50 р
Авокадо 100 р
Сіль 2 г
Цукор 2 г
Сік лайма 10 р
Олія оливкова 50 г

Смажені крабові палички на сковороді покроковий рецепт

1. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, додаємо цукор і чилі. Опускаємо в масло крабові палички, обсмажуємо до карамелізації. Подрібнюємо в блендері манго і авокадо.

2. Додаємо сіль, цукор, сік лайма і оливкове масло. Викладаємо мус на тарілку і акуратно зміщуємо ложкою, щоб мус залишив гарний слід на тарелке.

3. Викладаємо зверху карамелізовані крабові палички. Готову страву прикрашаємо кінзою і кільцями перцю чили.

Відео рецепт 👇