Як зробити Смажені курячі грудки в сметані, яйці і часнику на сковороді рецепт простий. Зметуть зі столу за хвилину:) Класна Закуска з Курячої грудки, яка подобається всім! На порядок смачніше, ніж просто смажена або тушкована: готую “неймовірно” закуску з курячої грудки (і на друге, і на бутерброд). Сьогодні готую смачну закуску з курячої грудки, яку в моїй родині обожнюють всі без винятку. Куряча грудка, приготовлена таким способом, виходить особливо соковитою і смачною. Цю закуску можна подавати як в якості основного гарячого блюда, доповнивши улюбленим гарніром і овочами, а можна просто зробити з неї смачні, ситні бутерброди. Спробуйте, впевнена, вам сподобається!
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 шт. (700-800г.)
Яйце – 1 шт.
Сметана – 3-4 ст. ложки
Часник – 1-2 зубчики
Сіль, перець, приправа для курки – за смаком
Борошно – 2-3 ст. ложки
Рослинне масло – для смаження
Смажені курячі грудки в сметані, яйці і часнику на сковороді покроковий рецепт
1. Курячу грудку ріжу на шматочки. Відправляю в миску, додаю сіль, перець, приправу за смаком і подрібнений часник. Потім сметану, яйце і добре перемешиваю.
2. Залишаю грудку маринуватися при кімнатній температурі протягом 30 хвилин, а якщо є більше часу, відправляю в холодильник на 1,5-2 години. Потім м’ясо з маринадом додаю борошно перемішую і можна жарить.
3. Обсмажую шматочки грудки на середньому вогні з двох сторін до готовності, викладаючи їх на розігріту сковороду з рослинним маслом.
4. Готову закуску викладаю на тарілку і можна пригощатися!