Готуємо Смажений рис тяхан з куркою і овочами на сковороді рецепт простий. Як винахідлива і оригінальна японська кухня. Свою популярність вона придбала завдяки суші. А тепер почесне місце займає тяхан😍 Швидке і ситне блюдо, чимось схоже з нашим пловом, відмінно підійде для сімейного вечері.
Інгредієнти
✔️300 г філе курки
✔️200 г рису
✔️1 шт. цукіні
✔️1 шт. болгарського перцю
✔️1 шт. моркви
✔️2 зубчики часнику
✔️2 см імбиру
✔️3 ст. л. соусу “Теріякі” від HEINZ
✔️Кунжут
Смажений рис тяхан з куркою і овочами на сковороді покроковий рецепт
1. Рис промити, відварити до стану аль-денте. Нарізати філе довгими смужками і обсмажити на оливковій олії протягом 5 минут.
2. Нарізати тонкою соломкою перець, цукіні і моркву, додати до філе і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, ще 10 минут.
3. Додати рис, соус теріякі, імбир і часник, згасити разом 3 хвилини. Подавати, посипавши блюдо кунжутом.