Як зробити смачний Сочевичний крем суп з помідорами, перцем і селерою рецепт простий.
Інгредієнти
Цибуля 1 шт
Помідори 1 шт
Болгарський перець 1 шт
Селера 3 шт
Цвітна капуста 300 гр
Сочевиця 200 гр
Оливкова олія 50 мл
Сир 100 гр
Вершки 100 мл
Сіль, спеції за смаком
Сочевичний крем суп з помідорами, перцем і селерою покроковий рецепт
1. Беремо свіжі овочі, нарізаємо і викладаємо на деко, трохи поливаємо оливковою олією і відправляємо запікатися на 30 хвилин у розігріту духовку до 180 градусов.
2. Поки запікаються овочі, добре промиваємо склянку червоної сочевиці, заливаємо двома склянками води і варимо на невеликому вогні. Запечені овочі кладемо до сочевиці, додаємо сіль і спеції і пробиваємо блендером.
3. Потім вливаємо трохи вершків, посипаємо натертим сиром, доводимо до готовності. Прикрашаємо зеленню і смачний суп готовий. Приємного апетиту і гарного настроения.
Відео рецепт 👇