Соковита свиняча корейка без кістки на сковороді з медом простий рецепт.
Інгредієнти
1 кг свинини (у мене свиняча корейка)
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки чорного перцю
1/2 чайної ложки сухого часнику
1/2 чайної ложки розмарину
1/2 сухий аджики
6 зубчиків часнику
20 грам вершкового масла
3 столові ложки меду
150 мл курячого бульйону
2 столові ложки яблучного оцту
Рослинна олія
Соковита свиняча корейка без кістки на сковороді з медом покроковий рецепт
1. У мисці змішати 1 чайну ложку солі, чорний перець, сухий часник, розмарин, суху аджику. 1 кг свинини розрізати на 4 частини. Добре натерти м’ясо спеціями. У сковороду налити олію. М’ясо обсмажити на сильному вогні 4-7 хвилин з одного боку. Час регулюйте виходячи з товщини отбивных.
2. Спочатку обсмажуємо на сильному вогні, потім трохи зменшуємо. Перевернути і смажити ще 4-5 хвилин. Перекладаємо на тарілку. Подрібніть 6 зубчиків часнику. У сковороду викладіть 20 грам вершкового масла.
3. Додайте часник і смажте 30 секунд. Додайте 3 столові ложки меду, 150 мл курячого бульйону, 2 столові ложки яблучного оцту. Варити 1-2 хвилини. Потім додайте свинячі відбивні назад у сковороду.
4. Продовжуйте готувати на середньому вогні, поки соус не придбає бажану консистенцію. Під час приготування перевернути 1-2 рази. Смачне медове м’ясо готове Приємного апетиту!