Лобіо з червоної квасолі і томатами по грузинськи

Це кращий лобіо у твоєму житті!🤩 Лобіо з червоної квасолі і томатами класичний по грузинськи рецепт простий.Навіть не знаю, чи потрібні тут якісь слова? Лобіо прекрасний і ситний!

Інгредієнти

🔺1 склянку червоної квасолі
🔺2 зубчики часнику
🔺головка червоної цибулі
🔺пучок кінзи
🔺2 жмені волоських горіхів
🔺400гр протертих томатів
🔺сіль, спеції за смаком

Лобіо з червоної квасолі і томатами по грузинськи покроковий рецепт

1. Квасолю замочити на ніч (але чим довше, тим краще), періодично міняючи воду. Потім промити, залити чистою водою і відварити до готовності з дрібкою соди, посолити. ⠀
2. Цибулю нарізати кубиками і обсмажити до прозорості, додати квасолю і томати (використовуйте саме протерті томати, або томатну пасту з водою). Часник і горіхи порубати ножем і відправити до квасолі, посолити, додати спеції (у мене хмелі-сунелі) і трохи цукру, щоб розкрити смак томатів🍅
3. Кінзу крупно нарізати і додати в лобіо, згасити всі разом під кришкою кілька хвилин. ⠀ Готово! Лобіо ідеальний як в гарячому, так і в холодному вигляді в якості закуски😌